Workshops, trainingen en lezingen

Hier vindt je het aanbod van workshops, trainingen en lezingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching en carrière.

Ik werk samen met diverse enthousiaste collega’s en het MENSICS Instituut. We zijn niet alledaags, en we zijn wars van de standaard trucjes en praatjes, die we normaal gesproken bij workshops tegenkomen. Onze workshops zijn uitdagend, confronterend, prikkelend en vol met emotie.

Bij de meeste mensen is werk en privéleven nauw met elkaar verbonden, daarom staat in al onze workshops de mens in zijn geheel centraal. We zijn er niet op uit je en kunstje aan te leren, of je hapklare brokken kennis en vaardigheden voor te schotelen, die je een paar weken na de workshop al weer bent vergeten. Ervaring leert ons namelijk dat oude gewoontes moeilijk zijn te doorbreken.

Dit betreft een kennisproduct. Technieken en inzichten gaan levenslang mee. Mogelijk ontvangen deelnemers enige artikelen, of een hand-out. Neem zelf een pen en logboek of notitieblok mee!

Kosten van deelname zijn inclusief de gezamenlijke lunch en koffie/thee.

Geïnteresseerd in het bijwonen van een workshop,training of lezing? Wil je mij graag uitnodigen om een workshop,training of lezing te geven in jouw bedrijf, op een beurs of tijdens een seminar? Ik sta je graag te woord!